Over hanko

Hanko
Hanko is als voorraadhoudende groothandel actief sinds 1978 en 100% zelfstandig. De sterke punten zijn: service en flexibiliteit, know-how en prijs-kwaliteitsverhouding. Hanko is reeds lang ISO 9001:2008 gecertificeerd, dit is voor ons geen noodzaak maar een uitdaging ons voortdurend te verbeteren! Partner in business voor isolatiebedrijven, industrie en OEM.

Gemeenschappelijk kenmerk
Isolatiebedrijven en opdrachtgevers hebben één gemeenschappelijk kenmerk: de planning is heilig. Vertraging of uitstel van werkzaamheden gaat per definitie gepaard met hoge kosten. Als probleemoplossende partner in business zorgt Hanko voor een maximale beperking van dit risico.

Eén adres
Ons motto “We’ve got it all!” spreekt voor zich: alles op het gebied van professionele isolatie. De productrange van Hanko is volledig geconcentreerd op plaat- en isolatiematerialen, trekbanden, bevestigingsmaterialen en gereedschappen voor de thermische en akoestische isolatie van leidingen, installaties en machines. Hanko levert dus het complete pakket van isolatiemateriaal met daarbij alle benodigdheden, parkers, blindklinknagels, enzovoorts. Niet te vergeten zijn onze sluitingen, welke gemaakt kunnen worden volgens wensen van de klant. Onze materialen voldoen aan de hoogste door de markt gestelde eisen en de kwaliteit staat nooit ter discussie.

Zekerheid
Als antwoord op de behoefte aan zekerheid, verloopt de toelevering van materialen altijd volgens afspraak. Op basis van wederzijds vertrouwen conformeert Hanko zich aan de afspraken en neemt de verantwoording over de tijdige levering. Op het juiste moment op de juiste plaats, on-site of on-the-spot (kooiaap), in binnen- en buitenland met alle benodigde documenten, levering in containers, enz. Toelevering op maat is voor Hanko een logistieke zekerheid!

Kennis en expertise
Het onderscheidende vermogen van Hanko heeft naast de optimale snelheid en leverbetrouwbaarheid vooral betrekking op de kennis en expertise in het vakgebied. Hanko is bekend met de toepassing van de materialen en gereedschappen. In de vorm van gedegen advies, krijgt de klant een passend antwoord op praktische vragen. Ook in geval van specifieke omstandigheden ondersteunt Hanko de klant actief. Dat geldt voor technische zaken als calculatieadviezen en isolatietechnische berekeningen maar ook voor ARBO vriendelijke handigheden als handzame verpakkingen in kleinere hoeveelheden.

Alles op voorraad
Het accent ligt op de toelevering van de chemie, petrochemie, farmacie, maritieme sector, voedingsmiddelenindustrie en bouwinstallatietechniek. Het standaard assortiment is dus gericht op een smal vakgebied, dat schept de ruimte om met 6500 artikelen dieper te gaan dan de concurrentie. Al deze producten liggen in onze magazijnen van ruim 6000 m². Hanko houdt daarbij rekening met een fluctuerende vraag en speelt voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen en technieken. Een lastige vraag? De klant doet nooit tevergeefs een beroep op Hanko. Wij zoeken naar de meest gunstige oplossing!

Assortiment
HANKO heeft ervoor gekozen niet alleen de bekende merken in haar assortiment op te nemen maar ook een aantal minder bekende alternatieven. Zo krijgt u de beschikking over de middelen om uw opdrachtgevers 100% voor u te winnen en is niet de korting alles- bepalend, maar de juiste materiaalkeuze. Handig? En ook hier geldt weer: “Met één bestelling al uw materialen in huis.”

Mensen
Mensen stonden aan de basis van het succes van Hanko en dat is nog steeds het geval. Rond de mensen van het eerste uur, voor de meesten van u bekende gezichten, werd het team uitgebreid met nieuwe én ervaren mensen. Belangrijk voor ons én voor u is dat uw vragen en bestellingen op een professionele wijze worden afgehandeld. Dit betekent onder andere dat wij uw bestelling vervolledigen. Een voorbeeld: wij vragen bij een bestelling gaasdekens of u nog wolpennen, dekenhaken of binddraad nodig heeft. Of heeft u nog genoeg lijm bij uw bestelling elastomeerslangen of lijmkwastjes en reiniger?.

Wij kennen geen van 8 tot 5 mentaliteit. Dit betekent dat u tot 17.00uur met uw vragen en bestellingen bij Hanko terecht kunt. Het Hanko-team met al zijn ervaring zorgt voor een correcte afhandeling binnen de door u gestelde termijn. Zo zijn onze logistieke mensen tot laat in de avond voor u in de weer en zijn onze chauffeurs in alle vroegte op weg om op uw locatie om 6uur te leveren. Want voor onze mensen geldt: “afspraak is afspraak”.